(+34) 930 08 94 53 info@abc4events.es
Select Page

ABC4events

DMC especialitzada en congressos i esdeveniments

 

MICETravel
ABC4events, Organització i coordinació d’esdeveniments
El nostre objectiu principal a ABC4events és l’organització i coordinació de congressos a Barcelona, Bilbao, Madrid, Sevilla o qualsevol altre destinació d’Espanya. De la mateixa manera, som experts en l’organització de tota mena d’esdeveniments corporatius, esportius, musicals o culturals, incloent-hi programes d’incentius, reunions o presentacions de producte.

El teu èxit és el nostre èxit

A ABC4events escoltem els nostres clients i treballem per assolir els seus objectius elaborant un pla personalitzat, aportant idees i solucions amb un toc personal i creatiu que garanteixin l’èxit de l’esdeveniment.

El teu èxit és el nostre èxit

A ABC4events escoltem els nostres clients i treballem per assolir els seus objectius elaborant un pla personalitzat, aportant idees i solucions amb un toc personal i creatiu que garanteixin l’èxit de l’esdeveniment.
Ens dediquem a prestar el servei necessari per tal que el teu esdeveniment sigui tot un èxit, ja que som coneixedors del territori: tot el nostre personal, tots els nostres proveïdors estaran per a vosaltres. Relaxa’t i deixa en mans de professionals el vostre esdeveniment, incentiu o congrés. Posem a la teva disposició els millors proveïdors perquè tu no hagis de preocupar-te per res.

Els Nostres Serveis

TRANSPORT

Ens ocupem que el teu grup no hagi de preocupar-se de la mobilitat. Facilitem el transport fins a l’hotel o qualsevol altre lloc al qual necessitin desplaçar-se.

LOGÍSTICA

Pensem i planegem tot el que sigui necessari per a una experiència inoblidable; planegem la visita del teu grup al detall per evitar imprevistos i que no falti res.

ALLOTJAMENT

T’oferim els millors hotels i busquem exactament el que necessites: el més modern o històric, el més glamurós, el de negocis, amb spa…

 

RESTAURACIÓ

Sigui quin sigui el motiu d’un viatge, el menjar sempre és una part molt important. Per això estem sempre al cas dels millors restaurants del moment.

ACTIVITATS I ESPECTACLES

Facilitem tiquets per a la Formula 1, el Clàssic Barça-Madrid, obres de teatre i musicals internacionals, concerts o qualsevol altre espectacle que imaginis perquè el teu grup s’ho passi d’allò més bé.
.

TURISME

Llocs emblemàtics que formen part de la història. Emplaçaments únics que ens parlen de grans moments i que no s’han de deixar de visitar. Creem una ruta a la teva mida.

 

Creem vestits a mida, perquè cada esdeveniment és únic i té unes necessitats específiques.

El nostre Blog

Descobreix els nostres últims articles sobre les novetats del sector del turisme, viatges, esdeveniments d’interès i… molt més.
10 coses a fer a Barcelona

10 coses a fer a Barcelona

10 coses a fer a BarcelonaFont: BolsamaniaSi estàs pensant en visitar la ciutat de Barcelona i les seves meravelles, no et perdis els nostres consells per aprofitar al cent per cent la teva estadaSentir-se molt petit davant de la Sagrada FamíliaProbablement no hi ha...

read more
Les dones en el sector turístic

Les dones en el sector turístic

Les dones en el sector turísticFuente: Pexels Cada cop més la societat evoluciona cap a la igualtat laboral entre homes i dones. Encara ens queda molt camí per recórrer, però podem veure com en molts sectors la presència laboral femenina creix cada cop més. En...

read more

Direcció

ABC4events by MG
930 08 94 53
info@abc4events.es

Contacta amb nosaltres

Politours ABC4events

1. Rellena el formulario.

2. Pide un presupuesto en Politours aquí.

3. Una vez recibas el presupuesto en formato PDF o por email de Politours ponte en contacto con nosotros para terminar el trámite:

     - Llámanos al +34 930 08 94 53

     - O bien escríbenos en info@abc4events.es.

Cerrar ventana