(+34) 930 08 94 53 info@abc4events.es

ABC4events

Experts en organització i coordinació d’esdeveniments

ABC4events Organització i coordinació d’esdeveniments

El nostre objectiu principal a ABC4events és l’organització i coordinació de congressos a Barcelona, Bilbao, Madrid, Sevilla o qualsevol altre destinació d’Espanya. De la mateixa manera, som experts en l’organització de tota mena d’esdeveniments corporatius, esportius, musicals o culturals, incloent-hi programes d’incentius, reunions o presentacions de producte.

El teu èxit és el nostre èxit

A ABC4events escoltem els nostres clients i treballem per assolir els seus objectius elaborant un pla personalitzat, aportant idees i solucions amb un toc personal i creatiu que garanteixin l’èxit de l’esdeveniment.

Ens dediquem a prestar el servei necessari per tal que el teu esdeveniment sigui tot un èxit, ja que som coneixedors del territori: tot el nostre personal, tots els nostres proveïdors estaràn per a vosaltres. Relaxa’t i deixa en mans de professionals el vostre esdeveniment, incentiu o congrés. Posem a la teva disposició els millors proveïdors perquè tu no hagis de preocupar-te per res.

Creem vestits a mida, perquè cada esdeveniment és únic i té unes necessitats específiques.

Politours ABC4events

1. Rellena el formulario.

2. Pide un presupuesto en Politours aquí.

3. Una vez recibas el presupuesto en formato PDF o por email de Politours ponte en contacto con nosotros para terminar el trámite:

     - Llámanos al +34 930 08 94 53

     - O bien escríbenos en info@abc4events.es.

Cerrar ventana