(+34) 930 08 94 53 info@abc4events.es
Select Page

Els Nostres Serveis

Posem a la teva disposició els millors proveïdors

perquè tu no hagis de preocupar-te per res

TRANSPORT

Ens ocupem que el teu grup no hagi de preocupar-se de la mobilitat. Facilitem el transport fins a l’hotel o qualsevol altre lloc al qual necessitin desplaçar-se.

LOGÍSTICA

Pensem i planegem tot el que sigui necessari per a una experiència inoblidable; planegem la visita del teu grup al detall per evitar imprevistos i que no falti res.

ALLOTJAMENT

T’oferim els millors hotels i busquem exactament el que necessites: el més modern o històric, el més glamurós, el de negocis, amb spa…

 

RESTAURACIÓ

Sigui quin sigui el motiu d’un viatge, el menjar sempre és una part molt important. Per això estem sempre al cas dels millors restaurants del moment.

ACTIVITATS I ESPECTACLES

Facilitem tiquets per a la Formula 1, el Clàssic Barça-Madrid, obres de teatre i musicals internacionals, concerts o qualsevol altre espectacle que imaginis perquè el teu grup s’ho passi d’allò més bé.

TURISME

Llocs emblemàtics que formen part de la història. Emplaçaments únics que ens parlen de grans moments i que no s’han de deixar de visitar. Creem una ruta a la teva mida.

 

Politours ABC4events

1. Rellena el formulario.

2. Pide un presupuesto en Politours aquí.

3. Una vez recibas el presupuesto en formato PDF o por email de Politours ponte en contacto con nosotros para terminar el trámite:

     - Llámanos al +34 930 08 94 53

     - O bien escríbenos en info@abc4events.es.

Cerrar ventana