(+34) 930 08 94 53 info@abc4events.es

La manera més segura de garantir espais Free-Covid en els pròxims mesos

Fuente: ABC4events by MG 

Para poder hacer frente a los múltiples contagios del Covid-19, la Organización Mundial de la Salud (OMS) sugirió a los usuarios seguir unos protocolos para evitar la propagación de este. Estos protocolos consistían en lavarse las manos, llevar mascarilla y mantener la distancia de seguridad entre ellos. A parte de estas medidas de seguridad, también recomiendan contar con organismos autorizados que puedan aumentar la detección de posibles casos de Covid-19 entre los usuarios que se encuentran en un mismo espacio, así como la detección de la fiebre. Es por ello que, la empresa ABC4events by MG ha empezado a distribuir unos dispositivos que ayudaran a controlar y prevePer poder fer front als múltiples contagis del Covid-19, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) va suggerir als usuaris seguir uns protocols per evitar que es propagués . Aquests protocols consistien a rentar-se les mans, portar mascareta i mantenir la distància de seguretat entre les persones. A part d’aquestes mesures, també recomanen comptar amb organismes autoritzats que puguin augmentar la detecció de possibles casos de Covid-19 entre els usuaris que es troben en un mateix espai, així com detectar la febre. És per això que l’empresa ABC4events by MG ha començat a distribuir uns dispositius que ajudaran a controlar i prevenir aquesta pandèmia. És una pantalla que mesura la temperatura corporal a través del reconeixement facial i un quiosc amb dispensador de gel hidroalcohòlic, per tal de poder garantir la seguretat de tots els usuaris.

Arribats al punt que les empreses ja estan treballant en les mesures que prendran per tornar a obrir en els pròxims mesos, el que més preocupa treballadors i clients és que hi hagi algú al seu voltant que sigui portador del virus i pugui, d’aquesta manera, infectar-los. Les persones no acaben d’entendre com serà possible respectar les distàncies de seguretat en segons quins espais, com el transport públic, per exemple. És per això que és molt important tenir un control estricte de la febrícula, per detectar individus que puguin ser asimptomàtics. En molts establiments ja hi ha personal de seguretat que pren la temperatura amb pistola, un examen que pot resultar ineficaç, ja que aquest personal també és propens a estar exposat al virus. Per tant, el fet de disposar d‘una pantalla que controli la febre, sense necessitat de personal ni contacte amb la pantalla, redueix les possibilitats de contagi un 70% més que les altres mesures.
L’ús d’aquestes pantalles és molt senzill. A través dels raigs infrarojos que hi ha a la part superior del dispositiu i la combinació de mesurament de temperatura de superfície i imatges tèrmiques, detecta la temperatura de la superfície corporal. Un individu amb febre pot ser examinat i aïllat al moment per evitar que aquest encomani la resta d’usuaris.

6 avantatges principals de comptar amb les pantalles de mesurament de temperatura d’ABC4events:

• No cal cap tipus de contacte
Gràcies a el sistema d’infrarojos i el mesurament de la temperatura de superfície, no caldrà que l’organització tingui cap tipus de personal que s’encarregui de desinfectar els dispositius ni estar-ne pendent durant la jornada laboral.

• Té una gran precisió
La pantalla de mesurament de temperatura corporal d’ABC4events té una precisió de 0,2 ℃ ; d’aquesta manera, no mostrarà falsos positius ni falsos negatius. L’usuari que tingui una temperatura corporal superior als 37,7ºC no tindrà permís per accedir al recinte i serà aïllat al moment.

• Evita les llargues cues
Amb el sistema de la pistola de mesurament de temperatura és inevitable general llargues cues a l’entrada del recinte, ja que els usuaris han de parar-se en arribar i esperar uns segons que el dispositiu marqui la temperatura. Amb les pantalles d’ABC4events, en menys de 2 segons sabràs la temperatura corporal i podràs accedir al moment.

• Inclou una base de dades d’usuaris
Les pantalles d’ABC4events tenen un emmagatzematge de fins a 30.000 usuaris. D’aquesta manera, permet pujar una imatge de cada membre de l’equip amb les seves dades, per poder controlar, d’aquesta manera, l’entrada i sortida de la feina al mateix temps que la seva temperatura. L’administrador podrà exportar un arxiu Excel des del seu ordinador quan vulgui, on figuraran les dades de l’usuari, la temperatura corporal i l‘hora d’entrada a la feina. Resulta perfecte en un moment com ara, que és obligatori fer els dos controls.

• Fa una lectura ràpida
La tecnologia actual permet fer la lectura en un segon. La temperatura es mostra en totes les cares que es detecten, i ens indica, al mateix temps, el nom de l’usuari si està registrat en el sistema. En cas contrari, si compleix amb els requisits d’entrada (temperatura controlada + mascareta, per exemple) se li donarà accés.

La pantalla de mesurament de temperatura d’ ABC4events ve amb l’aplicació de reconeixement facial i mesurament de temperatura instal·lada, a través del sistema operatiu Android, compatible amb Windows. Aquest dispositiu es pot configurar amb portes d’accés de grans recintes perquè, en el moment que un usuari compleixi els requisits d’entrada, aquestes s’obrin automàticament. Això pot ser molt eficaç per a hotels, escoles, centres comercials, empreses, centres de transport, espais d’oci, entre d’altres.

Fuente: ABC4events by MG

Característiques generals:

• Distància de mesurament de 0,3-0.6 m. No gaire lluny, però amb suficient distància per controlar el flux de persones.
• Escaneig ràpid de persones per no retardar el trànsit en els espais, sense necessitat de detenció dels usuaris.
• Exportació dels registres de personal, tant de temperatura com de control de jornada laboral.
• No és un dispositiu que hagi d’utilitzar-se exclusivament per a aquesta pandèmia. Es pot usar en un futur per controlar l’assistència de personal i el benestar dels treballadors.
• Possibilitat de configuració de portes automàtiques, torniquets i lectors de targetes magnètiques.
• Potència de programari en reproducció en continu (streaming)que permet centralitzar l’administració dels diferents dispositius des de diferents llocs.

Per combatre aquesta pandèmia, ABC4events by MG ofereix diferents models d’aquests dispositius a partir de 2.000 €; és un preu molt assequible, ja que d’aquesta manera no fa falta personal de seguretat i ofereix un gran ventall d’avantatges. ABC4events treballa per donar suport a les empreses, perquè puguin reprendre la seva activitat com més aviat millor a fi de recuperar aquests últims mesos. Per a més informació, envieu un correu a contact@abc4events.es

Politours ABC4events

1. Rellena el formulario.

2. Pide un presupuesto en Politours aquí.

3. Una vez recibas el presupuesto en formato PDF o por email de Politours ponte en contacto con nosotros para terminar el trámite:

     - Llámanos al +34 930 08 94 53

     - O bien escríbenos en info@abc4events.es.

Cerrar ventana